Portfolio

Enkele voorbeelden van projecten

"Voor de parken van Dormio toveren we al jarenlang prachtige mascotte-kostuums, premium knuffels en kleurrijke kids merchandise tevoorschijn!

Als kers op de taart verzorgen we ook bijna al het artwork rondom onze geliefde mascotte Mio en bedenken we, samen met de klant, regelmatig creatieve ideeën om het Mio-concept nog leuker te maken!"
Voor de populaire indoorspeeltuin Bungelland in Rotterdam hebben we een compleet character concept bedacht en ontwikkeld! Van het schetsen van het karakterdesign en het creëren van een prachtig mascotte-kostuum voor de nieuwe huismascotte Bungel, tot het samenstellen van een assortiment winstgevende merchandise en de meest kleurrijke horeca-items.

We hebben alles uit de kast gehaald om Bungelland nog leuker te maken!".
Bij grote sportevenementen zijn mascottes onmisbaar geworden! Voor de UCI hebben we een aantal duurzame en oogverblindende characterkostuums geproduceerd, samen met een selectie merchandise en giveaways.

Deze mascottes schitterden niet alleen op locatie, maar werden ook beroemd in kranten, op websites en televisie-uitzendingen over de hele wereld!
Ben je de afgelopen jaren met Transavia gevlogen? Dan heb je waarschijnlijk de knuffels van Captain T ontmoet! Onze getalenteerde designers hebben het ontwerp van de klant omgetoverd tot prachtige, duurzame knuffels die al vele jaren verkrijgbaar zijn aan boord van Transavia-vliegtuigen.

Daarnaast hebben onze collega's van Topmascottes Captain T tot leven gebracht als mascottepak, dat regelmatig op de luchthavens te zien is.
Op Camping de Paal in Bergeijk, een van de leukste familiecampings van Nederland, stralen elke vakantie de Vivaclowntjes typetjes! Fun Experts zijn al vele jaren de creatieve breinen achter de productie van de razendpopulaire knuffels van de Vivaclowntjes, evenals andere merchandise en giveaways.

We zijn dolblij dat we op deze manier kunnen bijdragen aan het succes van de Vivaclowntjes en de magie van Camping de Paal!
Met de vakantieparken van RCN hebben we een heel cool mascotteavontuur beleefd! We begonnen met het ontwerpen van flat-icon characters, en vervolgens hebben we te gekke kostuums gemaakt voor zowel het stoere typetje Alex als voor mascotte Sammy.

Maar daar houdt het niet op! We hebben ook een hele toffe lijn met kleurrijke kidsmerchandise bedacht. Denk aan coole sleutelhangers,stoere kindertattoos en natuurlijk knuffels van Alex en Sammy.
Een van onze absolute favoriete projecten: Circus Dumbo! Dit circus wilde een nieuwe weg inslaan en afstappen van het gebruik van dieren in hun shows. In plaats daarvan wilden ze een circus creëren rondom mascottes - en wij sprongen meteen aan boord!

We hebben speciale acteerkostuums geproduceerd voor een stel hilarische characters, waaronder een grappige spreekstalmeester en Dumbo, de vliegende olifant! Met veel trots hebben we deel uitgemaakt van de creatie van deze innovatieve en razend populaire nieuwe circusshow. Het is al jaren een waar spektakel!
Stel je voor: een gezellige familiecamping die ons de kans gaf om een heel nieuw characterconcept te bedenken! We hebben talloze illustraties en poses van mascotte Tjezz gemaakt, samen met een selectie van superleuke merchandise en give-away's.

Maar wacht, er is meer! Een nieuwe eigenaar kwam binnen en bracht een gloednieuw concept met zich mee, met Bobbie de Beer als stralend middelpunt. Wij sprongen er meteen bovenop en produceerden nieuwe kostuums en natuurlijk een hele berg knuffelbare versies van de beer. Het werd een groot feest van creativiteit en knuffelbaarheid!

Bent u geïnteresseerd in een maatwerk character concept? via de contact pagina kunt u ons bereiken voor meer informatie, een offerte, onze brochure of aanmelding voor onze nieuwsbrief.