FAQ

Antwoorden op veel gestelde vragen

Waar is Fun Experts gevestigd en kunnen we jullie bezoeken?
Fun Experts heeft vestigingen in Nederland en Duitsland. Onze Nederlandse vestiging, die de gehele Benelux bedient, is gevestigd in Wijchen, een gemeente nabij Nijmegen. We verwelkomen je graag in ons kantoor en showroom. Om ervoor te zorgen dat we voldoende tijd voor je hebben, vragen we je vriendelijk om van tevoren een afspraak te maken.
Hoe lang bestaat Fun Experts al?
Fun Experts, ooit bekend als Topmascottes, draait al meer dan 15 jaar mee. We begonnen ooit als de go-to plek voor op maat gemaakte mascottepakken, maar nu zijn we uitgegroeid tot dé go-to plek voor alles wat te maken heeft met fictieve characters. We zijn actief in 5 Europese landen en hebben ons geëvolueerd tot een totaalleverancier in diensten en producten die je fantasie tot leven brengen!
Wat maakt Fun Experts uniek ten opzichte van andere bedrijven in de branche?
Bij Fun Experts draait alles om... nou ja, plezier natuurlijk! We zijn niet zomaar een bedrijf dat producten en diensten rondom fictieve characters aanbiedt. We zijn een bende enthousiastelingen die geloven dat de wereld een beetje leuker wordt met een vleugje fantasie. Of het nu gaat om het ontwerpen van knuffels, het creëren van coole merchandise of het tot leven brengen van je favoriete character op evenementen, we stoppen er altijd een flinke dosis plezier in. We willen dat onze klanten niet alleen tevreden zijn, maar ook een glimlach op hun gezicht krijgen elke keer als ze aan ons denken. Dat is wat ons uniek maakt!
Wat voor soort character concepten biedt Fun Experts aan?
Bij Fun Experts kun je terecht voor een breed scala producten en diensten rondom character concepten, waaronder mascottepakken, maatwerk knuffels, artwork, kidsmerchandise, signing, decors en meer.... We streven ernaar om samen met onze klanten unieke en creatieve concepten te ontwikkelen die passen bij hun behoeften en doelstellingen.
Kunnen jullie helpen bij het bedenken van een nieuw character concept?
Absoluut! Ons team van ervaren en enthousiaste ontwerpers staat klaar om de ideeën van klanten tot leven te brengen. We werken nauw samen om een concept te ontwikkelen dat perfect past bij de visie van onze klanten.
Kan ik online meer informatie vinden over de verschillende specialisaties van Fun Experts?
Ja, Fun Experts heeft voor elke specialiteit een aparte website waar u uitgebreide informatie kunt bekijken. Voor mascotte pakken gaat u naar de website van Topmascottes. Voor de productie van maatwerk knuffels gaat u naar de website van Dé Knuffelproducent. Voor meer informatie over mascotte/character artwork gaat u naar de website van Alive-Tekenstudio. Voor mascotte merchandise gaat u naar de website van Monkey Merchandise.
Hoe verloopt het betalingsproces voor maatwerk producten?
We houden van flexibiliteit, dus onze betalingsvoorwaarden passen zich zoveel als mogelijk aan uw behoeften aan! Neem gewoon contact met ons op en we bespreken samen even de mogelijkheden.
Hebben jullie voorbeelden of een portfolio van eerder werk?
We hebben een schatkist vol met eerder werk dat we graag met je delen! Laat ons weten wat je zoekt voor je project en we halen de perfecte voorbeelden tevoorschijn.
Kunnen jullie ons ook op locatie bezoeken?
We kunnen zelfs bij u langskomen! We kunnen niet alles meenemen - we hebben geen magische tas zoals Mary Poppins - maar we krijgen wel meteen een goed beeld van wat uw bedrijf uniek maakt. Laat ons weten wanneer het u uitkomt en we toveren een afspraak tevoorschijn!